top of page

Back to business

Een maand geleden zijn wij geland in Amsterdam en zat onze reis erop. Wij zijn heel druk geweest met terugverhuizen naar ons huis, alle vrienden en familie zien en weer wennen aan het leven in Nederland. Mooi moment om even stil te staan voordat werk onze levens komt verstoren.

Agenda-ellende

Terug in Nederland betekent weer een agenda hebben en afspraken inplannen. Hier hebben we nog wel wat moeite mee. We proberen ook veel spontaan te houden en niet hele weken vooruit te plannen. Zo proberen we een beetje het vrije gevoel vast te houden. Hoewel dat wel erg lastig is… Ook moeten wij wel een agenda hebben om bijvoorbeeld te weten wanneer onze schoonmaakster komt. Want daar kijken we altijd naar uit.

De agenda vonden wij nooit leuk, maar die haat/liefde verhouding is na zeven maanden reizen niet makkelijker geworden.

Party!

Leuke aan Nederland zijn wel weer alle gezellige avondjes met vrienden. Hele avond aan tafel met flessen wijn, gezellig kletsen en lekker eten. Die avonden eindigen altijd te laat en iedere keer nemen we tegen beter weten in dat laatste drankje. Ja, dan hebben we de volgende dag spijt…

Ook de leuke festivals zijn wel iets om naar uit te kijken. Zo is bijvoorbeeld BevrijdingsPop in Haarlem een jaarlijks terugkerend (als het niet regent) evenement waar we graag naar toe gaan. Ook dit jaar hebben wij ons weer in het Haarlemsche feestgedruis gestort met als afsluiter ook nog naar het Patronaat. Oeps…

Fotografie

Er liggen nog duizenden foto’s te wachten op een plekje aan de muur en plaatsje in een fotoboek, maar de fotografie gaat door. Marleen is eigenlijk ontzettend druk met allemaal leuke fotoklussen.

Werken

Ook moet er weer gewerkt worden. Dinsdag wordt Rogier weer verwacht bij zijn werkgever in Utrecht en daar heeft hij ontzettend veel zin in (kuch)…

Nieuwe plannen

Wij kunnen niet zonder nieuwe plannen maken en keken al met een schuin oog naar een vakantie. Wat? Ja… Maar voorlopig blijven we nog lekker in Nederland, want onze bruiloft staat voor de deur. Wait? Woooot? Ja, daar staat bruiloft…Is Rogier romantisch op zijn knieën gegaan op een tropisch strand? Ehm nee, al voor onze reis hebben we besloten om te trouwen. Leek ons wel geinig.

Behalve dat er een aantal overtollige kilo’s af moeten, is er ook nog wel het een en ander voor te bereiden hiervoor. Bijvoorbeeld een locatie (hebben we wel op het oog), een dj (ook wel afgevinkt eigenlijk), de kleding (slippers of sneakers, that’s the question) en een fotograaf (that’s Marleen herself, maar ze moet nog wel een aanvalsplan maken). Valt mee toch?

Leuk of niet. Ready or not. Wij zijn back in business…

You Might Also Like:
bottom of page